Редактор: e-mail: Кадър бТВНяма да има Епизод 2 с водна криза, няма

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНяма да има Епизод 2 с водна криза, няма
Коментари Харесай

Министър Личев: Предният министър каза, че няма да има вода във Варна и Бургас, за да вземат едни 60 милиона лева

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Няма да има Епизод 2 с водна рецесия, няма по какъв начин да стане, без значение от късия ми мандат, тъй като аз съм теоретичен да не сътворявам водни рецесии, макар ръководството на предходното държавно управление, което говореше, че нямаше да има отново водна рецесия. Ето ги, язовирите са цялостни, желая да успокоя феновете, че питейна вода до края на годината има, най-много по Черноморието.

Това сподели министърът на околната среда и водите Асен Личев в " Лице в лице " по бТВ.

Фалшиво беше изказването на предния министър, че няма да има вода във Варна и Бургас. Каза го, с цел да се обезпечат едни 60 милиона лв. за по този начин наречените язовири Ахелой и Порой, които са една плюнка спрямо язовир Камчия, който сега прелива. Тези 60 милиона още вървят, дадени са на язовирите Ахелой и Порой, с цел да се причислят къв водоснабдителната система на Бургас при положение, че Камчия се изпразни. Но там има 140 милиона кубически метри вода в язовир Цонево или Георги Трайков, и те не ги употребяват за питейни потребности, добави Асен Личев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР